Brodeeraus ammattilaiselta

Kaarina Team Oy

Brodeeraus ja tekstiilien profilointi

Brodeeraus on kestävin profilointitapa erilaisiin tuotteisiin ja käyttötarkoituksiin. Se mahdollistaa tuotteen yksilöinnin ainutlaatuiseksi erilaisten logojen, nimikointien ja kuvien avulla. Brodeerausten käyttöalue on laaja: työ- ja ammattiasut, vapaa-ajan vaatteet, muotivaatteet, nahka-asut, päähineet, kotitekstiilit, laukut jne. Tekemämme brodeeraukset ovat pesun- ja kulutuksenkestäviä.

Meiltä saat laadukkaat ja edulliset brodeerauksella toteutetut hihamerkit, niin irtomerkkinä kuin brodeerattuna valmiisiin tuotteisiin. Teemme brodeerauksia kaikille materiaaleille ja valmiille tuotteille. Asiakkaitamme ovat mm. liikelahja-, ompelu- ja tekstiilialan yritykset.

Brodeeraus monivärinen kukka tekstiiliin        Österberg racing logo        Brodeeraus - koristeelliset kiemurat farkkuihin        Logoteksti varjolla farkkukankaaseen esimerkki

Brodeerauksen monipuoliset käyttömahdollisuudet

Brodeeraus voidaan tehdä suoraan tuotteeseen tai irtomerkkinä, joka ommellaan tai liimataan myöhemmin tuotteeseen. Käytössämme on tehokkaat ja monipuoliset saksalaiset ZSK tikkauskoneet. Koneet voidaan nopeasti muuttaa valmiiden tuotteiden, lippisten tai irtomerkkien valmistamiseen. Yhdessä brodeerauksessa voi olla jopa 15 väriä ja kooltaan se voi olla jopa 40 x 70 cm.

Tikkaukset teemme polyester- tai viskoosilangalla. Polyesterlanka takaa hyvän hankauskeston ja viskoosilangalla saavutetaan hieno kiilto. Lankavärejä on yli 300 erilaista. Lisäksi meiltä löytyy erivärisiä metallilankoja, heijastavia lankoja, neonlankoja, puuvillalankoja ja villalankoja.

Brodeerauksien suositeltava koko vaatteisiin on:

  • pieni rintatikkaus 8-10 cm
  • hihatikkaus 6-9 cm
  • selkätikkaus 25-29 cm

Pienin tikatun kirjaimen korkeus on noin 6 mm riippuen materiaalista.

Laadukkaat brodeeraukset vuosien kokemuksella

Brodeerausohjelmat meillä tekee yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella alansa rautainen ammattilainen, uusimmalla GIS BasePac ohjelmistolla. Ohjelman valmistamiseen tarvitaan kuva joko paperilla tai sähköisessä muodossa, jpg, pdf, cdr, gif formaatissa. Valmistamme ohjelmat GIS BasePac ohjelmalla. Ennen ohjelman valmistamista on tärkeä tietää, mille tuotteelle, ja materiaalille tikkaus tehdään. Meillä ohjelmantekijän ammattitaito on takeena lopputuloksen laadusta. Menetelmää voidaan käyttää esimerkiksi mainostekstiilien ja yritystekstiilien nimeämisessä ja valmistuksessa.

Brodeerauksen hinta määräytyy tikkiluvun mukaan, mitä enemmän tikkejä, sen kalliimpi on brodeeraus. Minimiveloitus on 3000 tikkiä. brodeerausohjelman luomisesta veloitetaan vain ensimmäisessä tilauksessa. Ohjelman säilytämme tietopankissamme seuraavaa käyttökertaa varten.

Hintatarjousta varten tarvitsemme halutusta mallista kuvan, jossa on tarkat mitat ja käytettävät lankavärit sekä valmiissa tuotteessa kohta, mihin tikkaus tehdään. Nimikoinnit tikkaamme normaalifonteilla ilman erillistä ohjelmaa, joten näistä emme veloita erillistä brodeerausohjelmaa. Nimikointien hinnat määräytyvät tekstin rivimäärien mukaan.

Tilaa laadukas ja kestävä brodeeraus Kaarina Teamilta - Ota yhteyttä!