Painatus ammattilaiselta Turku

Kaarina Team Oy

Painatus Turku - Kaikenlaiset painatukset tarpeesi mukaan

Painatus onnistuu laadukkaasti ja nopeasti kokeneelta Kaarina Teamilta. Hyvin tehty painatus korostaa vaatetta kuin vaatetta. Painamme mm. mainostekstiilit, yritystekstiilit, seuravaatteet ja työvaatteet. Voitte parantaa yrityksenne näkyvyyttä esimerkiksi painamalla tekstiileihin yrityksen logot, mainokset sekä henkilöiden nimet.

Käytettävä painatusmenetelmä riippuu niin painettavasta tuotteesta, tilatusta kappalemäärästä, painatuksessa käytettävästä värimäärästä ja halutusta lopputuloksesta.

Teemme painatuksia yleensä asiakkaiden omiin tuotteisiin, mutta painatettavat tuotteet on mahdollista hankkia myös kauttamme. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 020 7188 310 niin kerromme mielellämme erilaisista vaihtoehdoista.

Tilausmääriämme ei ole rajattu vaan ne voivat vaihdella yhden kappaleen tilauksista suuriin määriin. Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita, yritys- ja yksityisasiakkaita, ja toimialueemme on lähinnä Turku ja sen lähialueet.

Vaatteen painatus monipuolisesti Turussa

Hanki laadukkaat tekstiilipainatukset alan ammattilaiselta. Yrityksemme tekee painatukset jo 25 vuoden kokemuksella, joten olkaa siis rohkeasti meihin yhteydessä niin autamme mielellämme kaikissa painatustarpeissanne.

Painatus Turku - Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita numeroomme 020 7188 310 ja pyydä tarjousta!